7 sly måder at spare penge på mål

Så dette er abonnere & Spar 101, men gentager i sagen ikke har du undersøgt det: du får fem procent off din første abonnement vare. Abonner på fem eller flere, dog, og rabatten bump til 15 procent. Og bleer (hvis du har brug for ’em), det er 20 procent. Før du investerer, overveje, om din eller modtagerens hjemstat tilbyder enhver statsskat eller andre fordele, der er kun tilgængelige for investeringer i denne stat 529 plan. Jeg mener ikke at være en negativ Nancy men alle forsøger at få en på dig og tage dine penge. Hvis en virksomhed skylder dig en refusion, de ikke kommer bare at give det til dig, vil du nødt til at bede om det og i mange tilfælde kræve det!

Den pålydende værdi af $100 er den samme i alle 50 stater, men når det kommer til reelle købekraft, din kilometertal kan variere afhængigt af hvor du er. Disse er de stater, der tilbyder den største bang for din sorteper. Mit tip for at spare penge på motion – ikke gider med nogen. Og før du går ballistiske om sundhed og motion-her er del 2 i denne sætning-der bør ikke være en bil til alle levende voksne. GÅ eller tage bussen engang imellem.

Har du en anmodning om indhold på hvordan at spare penge? Send venligst en email til michelle @ og jeg vil forsøge at imødekomme din anmodning. Pensionering – det er meget vigtigt at planlægge for pensionering, fordi leveomkostningsindekset eskalerer i et hastigt tempo, og det er meget vigtigt at sikre en er fremtiden.

Der er ikke faktisk en nødvendighed, men det er meget nemt for dig at sige, ‘Godt det handler om teambuilding og det er nødvendigt for min karriere,’ “siger hun. Jeg lover at spare penge og reducere gælden bygge rigdom over tid. Jeg vil opfordre min familie og venner til at gøre det samme.

Den gode nyhed er forudsat du skylder mere end $10.000 til at sige et kreditkortselskab; du har mulighed for at skulle aldrig betale tilbage 70 procent af din usikret gæld. Tak for listen. Hvis jeg kunne ansætte bare halvdelen af disse store penge at spare tips kunne jeg øge mit bankkonto smukt! Jeg ser frem til eventuelle andre råd, som du måtte have med hensyn til besparelser. Tak igen!

For eksempel, hvis du skulle købe et stykke slik for $1,60, vil agern runde op til $2,00 og investere de ekstra $0,40 for dig. Her er en video, der forklarer, hvordan investeringerne arbejde. Også ikke købe vand på flaske er det lige så let at fillbone op end at få fat i en plastik, en.

Saver Plus hjælper familier med lave indkomster udvikle en besparelser vane og forbedre finansielle færdigheder. Saver Plus kan hjælpe dig med at indstille en opsparing mål og hjælp du nå det. Udnytte moderne teknologi og begynde at spare på din telefon uden at gøre meget på alle. Jeg var inde på dette lidt tidligere, men en anden mulighed at overveje, hvis du har flere lån er at konsolidere dem. Der er et par forskellige fordele.

Gemme småpenge og bruge det på en sjov drikke, du behøver ikke virkelig, fx en fancy pumpkin spice latte eller en flaske af kombucha. Du får til at forkæle dig selv uden at sætte nogen stamme på din tegnebog. Magten Over livet har også en fantastisk guide til hvordan du afbetale gæld, der går flere taktik til at komme ud af gælden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *