Del dine bedste penge at spare Tips

Mine forældre rejst otte. Vi har aldrig gik til butikken for forsyninger,”siger Theresa Soriano Smithtown, New York. Soriano har ét barn-Sal, 15, er et stigende high school sophomore — men stadig hun abonnerer på sine forældres politik, når det kommer til notebooks, kuglepenne og andre hæfteklammer. Har du nogensinde været i back-to-school midtergangen? Børnene græder, fordi de vil have noget,”siger Soriano. Hun lader sin søn udvælge langtidsholdbare elementer såsom hans rygsæk. Kend dine rettigheder. Du kan være omfattet af den familie sygeorlov Act, som giver nogle medarbejdere at tage ulønnet, job-beskyttet orlov til at passe et familiemedlem med en alvorlig helbredstilstand. Dine forældre kan også være berettiget til handicap orlov (hvis han eller hun har planer om at vende tilbage til arbejdet).

En 15-procent-målet for pensionsopsparinger er ambitiøse, men beløbet kan omfatte arbejdsgiver matcher midler, hvis nogen. Selv hvis du ikke kan starte, høj, undtagen hvad du kan og bygge det efterhånden, troskab antyder. Målet med spare 5 procent for nødsituationer er at ende op med en regnfuld-dages fonden i stand til at møde seks måneder af væsentlige udgifter.

Ikke alle banker er skabt lige. Derfor bør du gøre dit hjemmearbejde og skifte til en bank, der tilbyder frynsegoder. Find frynsegoder som ingen ATM eller vedligeholdelse gebyrer, høje renter på opsparingskonti og ingen kassekredit gebyrer. Fællesskabet banker og kreditforeninger giver generelt bedre rentesatser og disse typer af frynsegoder.

Elskede denne artikel. Disse er stor drikkepenge! Vores lokale bibliotek gør det muligt at hente digital medier (kindle bøger og lydbøger til ipod). Dette har alene frelst mig hundredvis af dollars i år! Vi kan også anmode om DVDs fra andre lokale biblioteker. Jeg tænker på annullering min Netlfix konto.

Installere en programmerbar termostat er en no-brainer hvis du ønsker at skære ned på energiforbruget, mens ikke du er hjemme, eller blot regulere temperaturen i dit hjem. Ved at indstille det til at opvarme eller afkøle dit hjem på bestemte tidspunkter, kan du sikre dig, at din utilities ikke er bliver spildt, mens du er på arbejde eller i søvn – og spare penge i processen.

Stoppe med at ryge. Rygestop er ikke bare godt for dit helbred; det vil gøre din lomme, føler en hel del bedre for, som du vil gemme på en lang række finansielle produkter samt cigaretter. Stoppe rygning artiklen indeholder info om de skjulte omkostninger af rygning, og hvordan du sparke vanen, hurtigt og billigt.

Enhver sygdom kan være en indtjening mulighed for dem, der tænker kreativt. For eksempel, tjente mange mennesker penge fra perioden ramt af svineinfluenza. De designet komisk svineinfluenza bevidsthed t-shirts, som var informative endnu stilfulde. Andre indført mærkevarer influenza masker for rige og sidste nye mennesker.

Brug 24-timers reglen. Denne regler hjælper med at undgå at købe dyrt eller unødvendige elementer på impuls. Tænke over hver uvæsentlige køb for mindst 24 timer. Det er meget let at gøre, mens shopping online, fordi du kan tilføje varer til din indkøbsvogn eller ønskeliste og vende tilbage til dem en dag senere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *